DAG 1 | FC Utrecht op Trainingskamp in Renesse

De selectie van FC Utrecht is gisteren vertrokken naar Zeeland. Daar, in Renesse, belegt de ploeg een trainingskamp. Zondagmorgen reist de ploeg terug naar Utrecht. In Stadion Galgenwaard wordt die dag, aansluitend op de Open Dag, een oefenwedstrijd gespeeld tegen Dundee United.

Een overzicht van de geselecteerde spelers voor het trainingskamp (op volgorde van rugnummer):
Robbin Ruiter, Mark van der Maarel, Ramon Leeuwin, Chris Kum, Anouar Kali, Willem Janssen, Jens Toornstra, Leon de Kogel, Gévero Markiet, Kai Heerings, Mark Diemers, Yassin Ayoub, Michael Zullo, Fernando Quesada, Adam Sarota, Danny Verbeek, Nacer Barazite, Yannick Cortie, Johan Mårtensson, Gyliano van Velzen, Jeroen Verhoeven, Mike Havekotte, Jeff Hardeveld, Sofyan Amrabat, Rubio Rubin.

Onder de geselecteerde spelers dus onder anderen de Jong FC Utrecht-voetballers Mike Havekotte, Jeff Hardeveld, Sofyan Amrabat en Rubio Rubin. “FC Utrecht is een opleidingsclub. In dat kader is het trainingskamp voor Mike, Jeff, Sofyan en Rubio een mooie gelegenheid om ervaring op te doen bij het eerste elftal”, motiveert trainer/coach Robby Alflen de selectie van het kwartet.

Spits Boymans sluit vanaf donderdag aan in Zeeland. Hij viel afgelopen weekend in het oefenduel met JSV uit met een schouderblessure. Ter plaatse werd toen zijn schouder, die uit de kom was geschoten, teruggezet. Uit nader onderzoek moet blijken van hoeveel schade er sprake is. Edouard Duplan (knieblessure, nieuwe operatie volgt) en Tommy Oar (knieblessure overgehouden aan WK, revalideert momenteel in Australië) gaan vanwege hun kwetsuren niet mee naar Renesse.

DAG 1 | FC Utrecht op Trainingskamp in Renesse

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.