USV Hercules – ASV De Dijk (0-1) 1-2

ASV De Dijk blijft winnen

ASV De Dijk won van Hercules met 1-2 en blijft daardoor samen met OJC Rosmalen en Be Quick koploper in de Derde Divisie. De beide treffers kwamen op naam van Dennis Kaars.

De Dijk speelde in dezelfde opstelling als vorige week tegen OFC. In het begin waren de beide teams elkaar aan het aftasten. Het was een rommelige beginfase van de wedstrijd. Beide ploegen hadden ogenschijnlijk veel last van de harde wind, waardoor er veel passes niet aankwamen. De eerste kans voor Hercules werd veroorzaakt door De Dijk-middenvelder Tim Ruder, die de bal hard en hoog terugspeelde op Jeroen Verhoeven. Doelman Jeroen Verhoeven liet direct zijn grote klasse zien en haalde de bal van de lijn. Verhoeven moest met een volley de bal van de lijn halen. Even later moest de oud Ajax doelman wederom de nul vasthouden na een inzet van Zakaria Issarti.

In de loop van de eerste helft kroop De Dijk wat meer uit zijn schulp, De eerste kans kwam via Tim Ruder, zijn schot was echter niet hard genoeg.

Na een goed genomen corner van Achmed Ahahaoui werd de bal bij de eerste paal binnen geknikt door Dennis Kaars.

Zo was De Dijk uiterst efficiënt in de eerste helft en kon het met een 0-1 voorsprong gaan rusten.

Tien minuten na de pauze werd het 0-2. Een diepe bal van Jeroen Verhoeven werd door gekopt door Nabil El Gourari waardoor Kaars werd gelanceerd. Kaars omspeelde vervolgens doelman Jarno de Jonge en tekende voor de 0-2. Hercules probeerde daarna nog terug te komen, de achterhoede van de Dijk gaf echter geen krimp. Bovendien werden de uitbraken van De Dijk steeds gevaarlijker. Een kwartiertje voor tijd had Kaars de kans om zijn hattrick te maken, na een mooi steekbal van invaller Chakib Tayeb. Kaars stuitte echter op De Jonge.

Tien minuten voor tijd werd het 1-2 en dat gaf de thuisploeg extra kracht. Een schot van invaller Gilbrano Plet werd van richting veranderd waardoor Verhoeven kansloos was. Hierna volgde een hectische slotfase.

De Dijk kwam onder druk te staan en moest zelfs nog een treffer incasseren. Die werd echter wegens buitenspel afgekeurd.

ASV De Dijk speelt zondag 4/9 thuis tegen Jong Graafschap.

foto: Koen Vanhellemont

USV Hercules – ASV De Dijk (0-1) 1-2

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.