Eerste Training op Nederlandse Bodem in HealthCity

indexDe selectie van trainer Jan Wouters is weer teruggekeerd van het trainingskamp in Portugal en vandaag stond alweer de eerste training op eigen bodem op het programma. Dit liep echter anders dan gedacht, want van een prettige temperatuur van ongeveer 20 °C in Portugal, bevindt de ploeg zich nu in temperaturen onder de 0 °C met flinke sneeuwval.

Door de vele files die dit weer teweeg brengt, kwamen veel spelers te laat aan op Zoudenbalch. Omdat de velden daarbij onder een dik pak sneeuw liggen en onbespeelbaar zijn, heeft de technische staf besloten dat er vandaag binnen wordt getraind. Bij hoofdsponsor HealthCity wordt vandaag de voorbereiding op de tweede competitiehelft hervat.

Volgens inspanningsfysioloog Pim Koolwijk een logische keuze: “Natuurlijk hadden we het liefst op een goed veld getraind, maar dat was nu niet mogelijk. In Portugal hebben we getraind op een zacht veld en om na een intensieve reis dan direct de overschakeling te maken naar een koud en hard veld, vonden we te riskant. We wilden de spelers wel flink belasten, dus dan ga je op zoek naar alternatieven. Met de mogelijkheden die we bij HealthCity hebben, was dit een logische keuze.”

Tekst: FCutrecht.nl

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.