FC Utrecht arriveert en traint in Luxemburg Stad

jeroen verhoeven 2013-07-17 FC Utrecht arriveert en traint in Luxemburg Stad3FC Utrecht heeft woensdagavond een training afgewerkt in Stade Josy Barthel, het stadion waarin de ploeg van Jan Wouters het donderdagavond gaat opnemen tegen FC Differdange 03. Een aantal supporters en sponsors van FC Utrecht had de rit naar Luxemburg al gemaakt en was aanwezig bij de training die een klein uur duurde. Zij lieten direct ook van zich spreken op de tribune!

Training
Inspanningsfysioloog Pim Koolwijk nam de veldspelers van FC Utrecht onder handen met een uitgebreide warming-up om de busreis ‘uit de benen’ te krijgen. Aansluitend werden pass- en trapoefeningen gedaan, waar ook de doelmannen Verhoeven en Van der Helm bij werden betrokken. Ruiter vervolgde de keeperstraining met Stefan Postma, waar de andere doelmannen tot die tijd ook in actief waren. Na wat afwerkvormen werd de training afgerond met een positiespel.
Na een klein uurtje werd het veld ontruimd en namen de spelers wat fruit en water. Jan Wouters en een aanal spelers stonden de aanwezige media nog even te woord, voordat de bus voorreed om de spelers en trainers terug te brengen naar het hotel even verderop.

jeroen verhoeven 2013-07-17 FC Utrecht arriveert en traint in Luxemburg Stad1

 

 

 

Selectie
De selectie van FC Utrecht bestaat deze dagen uit twintig man. Te weten: Robbin Ruiter, Paul van der Helm,  Jeroen Verhoeven, Mark van der Maarel, Gévero Markiet, Kai Heerings, Aleksandar Bjelica, Michael Zullo, Kenny Teijsse, Mark Diemers, Johan Martensson, Tommy Oar, Jens Toornstra, Sean Klaiber, Yoshiaki Takagi, Edouard Duplan, Cedric van der Gun, Bob Schepers, Jacob Mulenga en Romano van der Stoep.

Marcus Nilsson, Adam Sarota, Elroy Pappot, Dave Bulthuis en Leon de Kogel zijn in Utrecht achtergebleven.

Tekst: FCUtrecht.nl
Foto’s: FCUPhoto

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.