Eerste Training FC Utrecht

Eerste Training FC Utrecht

De symboliek was, voor zij die er oog voor hadden, prachtig. Langs de Laan van Maarschalkerweerd verzette een graafmachine deze maandagmiddag bergen met werk. Een dertigtal meter verderop, op Sportcomplex Zoudenbalch, deed de selectie van FC Utrecht datzelfde voor het eerst in het nieuwe seizoen. Onder leiding van trainer/coach Robby Alflen werkte het vlaggenschip van de Domstedelingen de eerste veldtraining van de nieuwe jaargang af.

Onder het toeziend oog van ruim honderd supporters trapten de voetballers van FC Utrecht de voorbereiding op de voetbaljaargang 2014/2015 af. Toegezongen door enkelen en met een applaus aangemoedigd door velen jogden de voetballers hun eerste rondjes op het trainingsveld. Onder hen de aanwinsten Willem Janssen, Ramon Leeuwin, Danny Verbeek, Ruud Boymans, Chris Kum en Anouar Kali én de van een verhuurperiode teruggekeerde aanvaller Leon de Kogel.

Zo goed als compleet was de groep waarmee Alflen de training afwerkte. Alleen Tommy Oar (vakantie vanwege deelname aan het WK met Australië), Gyliano van Velzen (op proef bij Excelsior Rotterdam) en Marcus Nilsson, die nog verplichtingen had bij Kalmar FF, ontbraken tijdens de eerste oefensessie van de jaargang. Dat was een lange training, waarin na een grondige warming-up onder meer pass- en trapvormen en een positiespel werden afgewerkt, om vervolgens af te sluiten met grondoefeningen.

Het programma van de rest van deze week bevat naast de nodige trainingssessies voor FC Utrecht’s selectie ook twee oefenwedstrijden. Op donderdag 3 juli is een Regioteam de tegenstander van het team van Alflen, dat zaterdag spart met v.v. Benschop.

Eerste Training FC Utrecht 

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.