Lokroep Ajax-training blijkt niet te weerstaan

Jeroen verhoeven verslagen door luis suarezVooral voor en na het voetbalseizoen, maar ook tijdens de schoolvakanties hebben de trainingen van Ajax de aantrekkingskracht van een topattractie. Vergeet de Efteling, het Dolfinarium of Madurodam. De lokroep van een ochtendje Ajax blijkt niet te weerstaan!
Dinsdag is dé dag waarop de poorten van de Toekomst wijdopen gaan. In de ochtenduren krijgen de Ajax-supporters de kans om hun helden aan het werk te zien. Deze week geniet een deel van het land van de herfstvakantie. En dat was duidelijk zichtbaar langs het trainingsveld op de Toekomst. Rijendik stonden Ajacieden – al dan niet ‘gewapend’ met een camera, handtekeningenboekje of clubshirt – opgesteld.

De honderden fans kwamen niet voor niets. De Ajacieden achter het hek zagen onder meer Luis Suarez messcherp aan het werk. De Uruguayaan spaart zijn doelpunten duidelijk niet alleen voor de officiële duels; ook in de trainingspartijtjes slaat Suarez met de regelmaat van de klok toe. Ismaïl Aissati en Miralem Sulejmani trainden dinsdag onder leiding van fysiotherapeut Jos Kortekaas apart van de groep. Maar wie was toch de kwikzilverachtige Ajacied met de glaszuivere voorzet en de verrassende passeerbewegingen in de benen? Net als een dag eerder trainde A-junior Florian Jozefzoon mee met de selectie van trainer Martin Jol. Het talent uit de jeugdopleiding van Ajax hield zich goed staande.

Na een bijna anderhalf uur durende oefensessie was voor veel supporters hét hoogtepunt van de dag aangebroken. Na de training werden ontelbare foto’s gemaakt en handtekeningen gezet. Ook de krabbel van Jozefzoon bleek zeer gewild…

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.