Ajax Kidsclub persconferentie

Afloop persconferentie kidsclubOp 24 oktober werd in de officiële perskamer van Ajax de Ajax Kids Club Persconferentie gehouden. Twaalf Kids Club-leden stelden om de beurt hun vragen!

Deze coole kids met reporterambities konden maar liefst vijf spelers van de A-selectie ondervragen:
Jeroen Verhoeven, Ismaïl Aissati, Miralem Sulejmani, Darío Cvitanich en Mitchell Donald!

Alle mini-reporters waren helemaal in Ajax-tenue gehuld en zaten klaar met hun vragen toen de spelers eindelijk de perskamer van de Amsterdam ArenA binnen kwamen. Na wat foto’s van ouders en een uitleg van de teammanager David Endt ging de persconferentie van start.

Bij de eerste vraag aan Jeroen Verhoeven “Kan je vrouw ook een balletje trappen” moest iedereen al lachen en was het ijs gebroken. De spelers hadden duidelijk plezier als ze weer eens een gekke vraag kregen van een van de kids. Mitchell, Jeroen en Ismaïl traden op als tolk als Darío of Miralem hun vragen niet begrepen. Wat knap van deze buitenlandse spelers dat ze de vragen beantwoordden in het Nederlands en dat ze dit ook nog eens zo goed deden!

Jeroen verhoeven beantwoord vraag bij kidsclub persconferentieNa afloop van deze leuke persconferentie wist iedereen dat cola het favoriete drankje van Miralem Sulejmani is, dat de beste voetbaltruc van Darío Cvitanich de ‘panna’ is, en dat Ismaïl Aissati altijd ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ kijkt. Wat een verassende onthullingen allemaal!

Bron: Ajax.nl

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.