Verhoeven : ‘Juist dankzij mijn postuur speel ik in de Eredivisie’

Verhoeven : ‘Juist dankzij mijn postuur speel ik in de Eredivisie’

Zolang als Jeroen Verhoeven profvoetballer is, zolang is zijn forse lichaamsbouw een hot item. Dit seizoen staat de 28-jarige doelman echter gewoon weer als eerste keus onder de lat bij Eredivisionist FC Volendam.

‘Ik weet nu eenmaal dat ik nooit een scharminkel zal worden’, haalt Verhoeven in de nieuwe Voetbal International zijn schouders op over zijn postuur. ‘Ik heb er gewoon aanleg voor. Denk maar niet dat ik een vaste klant ben bij de snackbar. Ik ben juist altijd bezig met afvallen.’

‘Het is een uitdaging uit je mindere kanten het positieve te halen’, vervolgt de keeper. ‘Juist dankzij mij brede postuur ben ik in staat ballen tegen te houden en heb ik het geschopt tot de Eredivisie. Ik weet bovendien dat ik alles voor mijn carrière over heb.’

In de nieuwe VI, die vanaf woensdag in de winkel ligt, lees je het complete verhaal met Verhoeven. De doelman heeft het onder meer over zijn tijd bij Ajax, glazenwassen en zijn bestaan als cultheld.

Bron: VI.nl


 

Onze website van Indoorspeeltuin Plezier is online!

Wat vind je van ons idee? Vertel het ons.

Wij gaan indoorspeeltuin Plezier starten, die gerund wordt door kinderen met autisme en/of een ontwikkelingsstoornis in samenwerking met zorginstelling ‘Het P.L.E.I.N. der Mogelijkheden’ uit Amersfoort. Wij willen de kinderen die buiten het reguliere onderwijs vallen, een kans geven zich te ontwikkelen in een veilige omgeving. Daardoor krijgen ze toch goed onderwijs op hun niveau. Door de indoorspeeltuin Plezier als sociale onderneming op te zetten krijgen mensen met een beperking weer een kans op werk en/of stage.
Wij gaan de jongeren weer de kans geven om te participeren in de maatschappij en weer succes ervaringen te laten beleven.

Website: http://indoorspeeltuinplezier.nl/
Email: info@indoorspeeltuinplezier.nl
Facebook: https://www.facebook.com/indoorspeeltuinplezier/
Twitter: https://twitter.com/SpeeltuinPlezie
Instagram: https://www.instagram.com/indoorspeeltuinplezier/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCb_po0jd2lPMs6uU6OQGrsg

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.