Jong Ajax verslaat Jong Sparta

Op de verjaardag van Jong Ajax-coach Pieter Huistra – hij is maandag 43 jaar geworden – ontving zijn team Jong Sparta Rotterdam op de Toekomst. De eerste officiële wedstrijd na de winterstop werd met 2-0 gewonnen door de thuisploeg. Siem de Jong schoot Jong Ajax met twee doelpunten naar de overwinning.

Kiijk hier:

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.