Jeroen Verhoeven traint mee met FC Utrecht

fcutrecht.nlpFC Utrecht heeft vanmorgen Jeroen Verhoeven verwelkomd op het trainingsveld. De doelman, die laatstelijk onder contract stond bij Ajax, traint tijdelijk mee met FC Utrecht.

“Jeroen heeft ons zelf gevraagd om zijn conditie bij ons op peil te houden”, zegt trainer/coach Jan Wouters. “Gezien het feit dat wij op dit moment over slechts twee doelmannen beschikken bij het eerste, kwam dit ons prima uit. Het is voor een trainer prettig om op het trainingsveld met drie doelmannen te kunnen werken. Dat heb ik het liefst voor de gehele competitie. Maar, dit is een budgettaire afweging die we de komende weken moeten maken. Evenals de keuze over wie eventueel deze derde doelman zou moeten zijn. Dit is echter niet de insteek van de trainingsstage van Jeroen.”

Algemeen directeur Wilco van Schaik: ‘Dat had hij gevraagd, om zich fit te kunnen houden bij ons. En wij hebben nog maar twee keepers, wat Jan Wouters ook wat mager vond. Vandaar dat we elkaar helpen. Hij kan trainen en fit blijven en wij hebben drie keepers.’

‘We zoeken nog een ervaren derde keeper voor het seizoen begint. Je weet nooit hoe het loopt. Maar voorlopig is dit alleen een wederzijdse dienstverlening. En Jeroen is een uitstekende positieve jongen in de groep, die in deze weken ervaring geeft aan onze keepers’, aldus Van Schaik.

Robbin Ruiter en Jeroen Verhoeven kennen elkaar nog van hun gezamenlijke periode bij FC Volendam.

Bron: FC Utrecht.nl en Vi.nl

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.