VOORBESCHOUWING: Jong FC Utrecht – Jong de Graafschap

Voor Jong FC Utrecht gaat, vlak voordat de maand januari is verstreken, dan eindelijk de bal ook weer rollen in competitieverband. De Utrechters nemen het vanavond (maandag) vanaf 18.30 uur op Sportcomplex Zoudenbalch op tegen Jong De Graafschap.

Jong FC Utrecht ging als koploper van Divisie B de winterstop in. De ploeg van trainer/coach Robin Pronk bond zowel Jong ADO Den Haag (uit, 1-2) en Jong FC Groningen (thuis, 4-2) aan de zegekar. En voert, ondanks het feit dat er vorige week al een derde speelronde was waarin Jong FC Utrecht niet in actie kwam, nog altijd de ranglijst aan.

Wedstrijden in Duitsland en Volendam
Ter voorbereiding op de tweede helft van het seizoen trok de ploeg van Pronk voor een mini-trainingsstage naar Duitsland, waar bovendien werd deelgenomen aan een indoortoernooi. En speelde het, twee weken geleden, een oefenwedstrijd tegen Jong FC Volendam. Dat duel eindigde zoals het begon: 0-0.

Winst, gelijkspel en verlies voor Jong De Graafschap
Tegenstander Jong De Graafschap, vaak opererend vanuit een 4-4-2-systeem, speelde in Divisie B drie wedstrijden. De ploeg van trainer Richard Roelofsen won met 3-2 van Jong PEC Zwolle, speelde vervolgens met 1-1 gelijk tegen Jong FC Dordrecht en verloor afgelopen week met 0-1 van Jong FC Volendam. Is het beloftenelftal ook voor De Superboeren vaak een ploeg waarin spelers extra wedstrijdritme kunnen opdoen, vanavond is de kans klein dat er veel bekende gezichten uit de A-selectie van de Achterhoekers in actie komen. Morgen speelt het eerste elftal van De Graafschap namelijk een competitiewedstrijd tegen SC Telstar.

Live verslag
FC Utrecht doet van de competitiewedstrijd Jong FC Utrecht – Jong FC Volendam rechtstreeks verslag via Twitter. Wie niet langs de lijn staat of zit vanavond, maar toch graag op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen van de beloftenploeg, kan het duel volgen via @fcutrechtmatch. De wedstrijd begint om 18.30 uur op Sportcomplex Zoudenbalch en uiteraard is de entree gratis.

VOORBESCHOUWING: Jong FC Utrecht – Jong de Graafschap

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.