Jeroen Verhoeven tekent contract tot einde seizoen bij FC Volendam

Afgelopen week heb ik onder toeziend oog van Misha Salden een contract voor 6 maanden ondertekend. Ik speelde al de eerste helft van competitie op amateurbasis bij FC Volendam. Voor de twee helft van het seizoen heeft FC Volendam Verhoeven een contract aangeboden.

 

 

Jeroen Verhoeven tekent contract tot einde seizoen bij FC Volendam

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

3 thoughts on “Jeroen Verhoeven tekent contract tot einde seizoen bij FC Volendam

 • 19/01/2016 at 19:30
  Permalink

  Ben heel blij voor je vriend

  Reply
 • 01/02/2016 at 06:28
  Permalink

  Goed om jou weer op de velden in actie te zien afgelopen wedstrijd tegen VVV was jij het lichtpuntje van Volendam ga door en hopelijk mogen er nog meer wedstrijden volgen !!

  Succes Groet Marvin

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.