Jeroen Verhoeven te gast in LOVE Sport Extra

jeroen verhoeven love radioWoensdag 9 oktober om 18.00 uur is FC Utrecht keeper Jeroen Verhoeven te gast in LOVE Sport Extra

Jeroen Verhoeven (33) begon als kleine Jeroentje bij BFC in Bussum, in de Fjes begon hij als rechts buiten, in de C’s begon hij pas met keepen en op 14 jarige leeftijd maakte hij de overstap naar de jeugdopleiding van Ajax, waar hij in de A1 te horen kreeg dat hij niet de beoogde Ajax keeper was.
Na zijn Ajax periode ging Verhoeven naar RKC, om als 3e doelman aan de slag te gaan, achter Rob van Dijk en Khalid Sinouh, trainer toen was Martin Jol. In 2003 ging Jeroen naar FC Volendam, waar hij het in het doel moest opnemen tegen Robert van Westerop. Jeroen Verhoeven maakte op 1 februari 2004 zijn debuut in de eredivisie in de uit wedstrijd tegen FC Groningen, FC Volendam degradeerde dat jaar via de nacompetitie. In het seizoen 2006-2007 werd Verhoeven verkozen tot speler van het jaar in Volendam. Daarna speelde FC Volendam weer in de eredivisie en speelde Verhoeven zich weer in de kijker van Ajax, waar hij toen ook naar terug ging, als 3e keeper, en Dennis Gentenaar verving en voor 3 jaar tekende. Nu staat de voormalige keeper van FC Volendam onder contract bij FC Utrecht tot 2015.

Om 18.30 uur bellen met…Hans de Koning

Presentatie: Bert van der Poppe en Jack Mühren
Techniek: Frans Winter

www.rtvlove.nl
Radio: Ether 106.6
Kabel: 89.0
TV kanaal 22+
TV Digitaal: kanaal 40

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.