Vanavond Jong FC Volendam – Jong Sparta Rotterdam

Vanavond speelt Jong FC Volendam de thuiswedstrijd in het eigen Kras Stadion tegen Jong Sparta Rotterdam. De wedstrijd begint om 18:30 uur en de toegang is gratis. Iedereen is van harte welkom om Berry Smit en zijn mannen aan te moedigen!

 

Vanavond Jong FC Volendam – Jong Sparta Rotterdam

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.