Jeroen Verhoeven geeft reactie op zijn beslissing om AFC Ajax te verlaten

jeroen verhoeven loopt warmDeze week heb ik Ajax te kennen gegeven de club na dit seizoen te verlaten.
Ik heb nog een half jaar te gaan waarin veel te winnen is voor ons, ik ben de club dankbaar voor de 3 mooie jaren. Na 3 jaar op het hoogste niveau getraind en gespeeld te hebben wil ik graag weer wekelijks van waarde zijn.

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.