De Boer: ‘Het is prima te begrijpen dat Jeroen Verhoeven nog ergens anders wil spelen’

Jeroen verhoeven op de ajax trainingJeroen Verhoeven vertrekt na dit seizoen bij Ajax, zo meldde hij vrijdag. De 31-jarige keeper gaat op zoek naar een club waar hij meer aan spelen toe komt. Verhoeven fungeerde de afgelopen drie seizoenen als derde doelman. Frank de Boer heeft begrip voor de beslissing van de routinier.

“Het is prima te begrijpen dat hij, op zijn leeftijd, nog ergens anders wil spelen”, vertelt De Boer via de officiële kanalen van Ajax. “Wij hebben weer talenten die dicht bij het eerste zitten, zoals Mickey van der Hart en Peter Leeuwenburgh.”

Ajax gaat bovendien door met de twintigjarige Chiel Kramer, zo meldt De Telegraaf zaterdag. De doelman van Jong Ajax verlengt zijn aflopende verbintenis. “Hij tekent één jaar bij, tot de zomer van 2013”, aldus zaakwaarnemer Chiel Dekker.

Bron: voetbalzone.nl

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.