Jong FC Utrecht wint uitwedstrijd van Jong Almere City (2-5)

jong almere jong fc utrecht jeroen VerhoevenJong FC Utrecht heeft ook de tweede wedstrijd in 2014 gewonnen. Op bezoek bij Jong Almere City FC won de ploeg van Ab Plugboer opnieuw met duidelijke cijfers: 2-5. Cedric Badjeck en Gyliano van Velzen tekenden beide voor twee goals. De opmerkelijkste treffer kwam van doelman Jeroen Verhoeven. Voor Jong Almere City FC stonden voormalig FC Utrecht-spelers Stefano Lilipaly en Enzio Boldewijn op het veld. Boldewijn maakte de tweede goal voor de thuisclub.

Direct vanaf de aftrap was Jong FC Utrecht gretig en speelde met druk naar voren. Binnen tien minuten stond de 0-1 op het scorebord. Soufian Moro speelde aan de rechterkant zijn man uit, trok naar binnen en gaf de bal voor op Cedric Badjeck, die binnen kon schuiven.

20140127Jong Almere City FC - Jong FC Utrecht 023Opmerkelijke goal
Het duurde daarna even voordat de tweede treffer viel voor Jong FC Utrecht, maar dit was dan ook direct een opmerkelijke. Kort na rust trapte Jeroen Verhoeven vanaf zijn eigen goal een terugspeelbal opnieuw het veld in. De bal ging over alles en iedereen heen, stuiterde voor de keeper van Almere City en vloog over hem heen in het net: 0-2. Verhoeven realiseerde zich pas waar zijn schot was terechtgekomen, toen hij zijn ploeg op zich af zag komen om de treffer te vieren.

Doelpuntenregen
De ban was gebroken en Jong FC Utrecht kon de score gaan uitbreiden. Een goede diepe bal van Jordy van der Winden werd opgepikt door Gyliano van Velzen. De aanvaller kwam vanaf de linkerkant naar binnen en schoof de bal bij de tweede paal in: 0-3.

Even later deed Jong Almere City wat terug. Jeroen Verhoeven redde op een vrije trap van Soufyan Ahannach, maar kon niet voorkomen dat Rashid Browne de rebound binnen tikte. Vervolgens was er opnieuw een voorzet van Soufian Moro vanaf rechts, die door Cedric Badjeck binnen werd geschoten. De stand werd daarmee 1-4.

De laatste twee goals van de wedstrijd waren voor twee linkervleugelspelers. Voor Jong FC Utrecht tekende Gyliano van Velzen voor zijn tweede. De voorzet was een hele goede steekbal van Remco van Wingerden. Boldewijn zette de eindstand op het scorebord. Hij schoot de 2-5 binnen voor Jong Almere City.

Trainer Ab Plugboer was tevreden. Hij zag zijn ploeg overtuigend spelen en als collectief acteren. Dankzij deze overwinning wordt de aansluiting met de middenmoot weer gevonden. Daarnaast is een uitslag als deze goed voor het doelsaldo. Op 10 februari gaat Jong FC Utrecht er voor om deze goede reeks voort te zetten. Thuis op Sportcomplex Zoudenbalch is Jong RKC Waalwijk dan de tegenstander. De wedstrijd begint om 18.30 uur.

Jong Almere City FC – Jong FC Utrecht

Scoreverloop:
0-1 8’ Cedric Badjeck
0-2 47’ Jeroen Verhoeven
0-3 55’ Gyliano van Velzen
1-3 58’ Rashid Browne
1-4 64’ Cedric Badjeck
1-5 67’ Gyliano van Velzen
2-5 89’ Enzio Boldewijn
Scheidsrechter: Arthur Midden
38’ Sean Klaiber

Opstelling Jong FC Utrecht: Jeroen Verhoeven, Sean Klaiber, Myenty Abena, Aleksandar Bjelica, Jordy van der Winden, Johan Mårtensson (24’ Nassir el Aissati), Romano van der Stoep (60’ Remco van Wingerden), Darren Rosheuvel, Soufian Moro (80’ Daniël van Son), Cedric Badjeck, Gyliano van Velzen.

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.