VIDEO en Wedstrijdverslag van GVVV – asv De Dijk (0-0) 3-0

ASV De Dijk met duidelijke cijfers onderuit bij GVVV

De Dijk heeft in haar Tweede Divisie-debuut de tweede nederlaag op rij geleden. In een duel dat lange tijd voor de neutrale kijker erbarmelijk saai was, gingen de Amsterdammers uiteindelijk met 3-0 onderuit. Trainer Jochem Twisker was not amused. “Snurken bij dode spelmomenten kostte ons de kop.”

“Het duel was een uur lang niet om aan te zien. Een tactisch duel, waarin we de organisatie goed hadden neergezet. We hebben een uur bijna niks weggegeven. Als je daarna bij spelhervattingen de afspraken niet nakomt, ben ik daar boos over. We moeten beseffen dat je op dit niveau niet dit soort fouten kan maken. We zijn hier bij de eerste twee goals op afgestraft”, was Twisker duidelijk.

Zoals de oefenmeester al beschreef viel er in de eerste helft nauwelijks wat te genieten in Veenendaal. Beide ploegen speelden met een vijfmans verdediging en kansen waren er op één hand te tellen. Het eerste gevaarlijke moment kwam tien minuten voor de rust van de thuisploeg. Roy Terschegget kwam tekort om een voorzet van Jeremy de Graaf binnen te prikken.

Na rust brak GVVV wel de ban. Iets voor het uur opende Wilco den Hartog uit een corner de score. De Veenendalers hadden met de voorsprong op zak de smaak te pakken. De Graaf bracht met een venijnig schot de 2-0 op het scorebord. De Dijk moest komen en hierdoor werd het eindelijk een leuke wedstrijd.

De gasten kregen in het verdere verloop van het tweede bedrijf een paar kansen op de aansluitingstreffer. Nabil el Gourari was er dichtbij met het hoofd en ook Tim Ruder had nog wat terug kunnen doen voor De Dijk. GVVV was meerdere keren levensgevaarlijk in de omschakeling. Bij één van die uitbraken zorgde De Graaf voor zijn tweede treffer van de middag en de 3-0 eindstand.

Met twee nederlagen op rij en zes punten uit vier duels beseft De Dijk inmiddels wel dat het in de Tweede Divisie uit een ander vaatje moet tappen. Twisker: “Dat lammoedige moet eruit. De eerste twee duels vond ik ook al niet erg goed van ons. We zullen echt moeten verbeteren en moeten leren van onze fouten. Er is overigens geen reden tot paniek. Je kan in de eerste vier duels namelijk beter twee keer verliezen dan vier keer gelijk spelen.”

 

G.V.V.V. – De Dijk 3-0 (0-0)

Scoreverloop: 57. Wilco den Hartog 1-0, 64. Jeremy de Graaf 2-0, 84. Jeremy de Graaf 3-0.

Opstelling G.V.V.V.: Johan Jansen; Rodny Hofman, Laurens van der Voort, Bart Hulsbos, Taoufik Adnane; Roy Terschegget © (82. Simon Brouwer ©), Wilco den Hartog, Mart de Jong, Soufiane Laghmouchi (75. Mohammed Ajiach); Robin Mulder (80. Martin van Eck), Jeremy de Graaf.

Opstelling De Dijk: Jeroen Verhoeven; Tony Tol, Maarten Woudenberg © (64. Chakib Tayeb), Robert Verschraagen, Nick Kuipers (79. Kevin Westmaas); Alje Wiltenburg, Achmed Ahahaoui (79. Mustapha el Aamrani), Harry Zwarthoed; Tim Ruder, Abderrahim Loukili, Nabil el Gourari.

Gele kaarten: 31. Soufiane Laghmouchi, 41. Mart de Jong (G.V.V.V.), 86. Tony Tol (De Dijk)

Scheidsrechter: M.J. Nagtegaal (Hendrik-Ido-Ambacht)

Toeschouwers: 800

 

Verslag: Justin Crombeen
Foto: GVVV/Dick Gijsbertsen


Onze website van Indoorspeeltuin Plezier is online!

Wat vind je van ons idee? Vertel het ons.

Wij gaan indoorspeeltuin Plezier starten, die gerund wordt door jongeren met autisme en/of een ontwikkelingsstoornis in samenwerking met zorginstelling ‘Het P.L.E.I.N. der Mogelijkheden’ uit Amersfoort. Wij willen de kinderen die buiten het reguliere onderwijs vallen, een kans geven zich te ontwikkelen in een veilige omgeving. Daardoor krijgen ze toch goed onderwijs op hun niveau. Door de indoorspeeltuin Plezier als sociale onderneming op te zetten krijgen mensen met een beperking weer een kans op werk en/of stage.
Wij gaan de jongeren weer de kans geven om te participeren in de maatschappij en weer succes ervaringen te laten beleven.

Website: http://indoorspeeltuinplezier.nl/
Email: info@indoorspeeltuinplezier.nl
Facebook: https://www.facebook.com/indoorspeeltuinplezier/
Twitter: https://twitter.com/SpeeltuinPlezie
Instagram: https://www.instagram.com/indoorspeeltuinplezier/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCb_po0jd2lPMs6uU6OQGrsg

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.