Jeroen Verhoeven besluit Ajax te verlaten

jeroen verhoeven man of the match96ad1010d_thumb1024„Ik ben de club dankbaar voor drie mooie jaren”

AMSTERDAM – Jeroen Verhoeven (31) heeft Ajax te kennen gegeven de club na dit seizoen te verlaten. In een onderhoud met technisch directeur ad interim Danny Blind meldde de doelman dat er niet gesproken hoeft te worden over verlenging van zijn aflopende contract. „Ik ben een topsporter, wil nu graag weer aan spelen toekomen.”

Het transfervrije vertrek van Verhoeven heeft niets met de komst van Jasper Cillessen te maken. „Als doelman van FC Volendam heb ik bij Ajax heel bewust een driejarig contract getekend als derde keeper. Ik hoop dat ik die rol heel goed heb ingevuld. Na het vertrek van Maarten Stekelenburg was het logisch dat Ajax weer op zoek ging naar een topkeeper. En dat is Jasper.”

De Bussummer kijkt trots terug. „Al  heb ik nog een half jaar te gaan. Ik ben de club dankbaar voor drie mooie jaren”, aldus Verhoeven. „Als je twee keepers voor je hebt, verwacht je niet dat je nog zoveel aan spelen toekomt. Toen ik tekende, had ik niet durven dromen dat Ajax de derde ster zou veroveren, de beker zou winnen en nog een keer verliezend bekerfinalist zou zijn. Daarnaast heb ik tegen Anderlecht en Spartak Moskou Europees voetbal gespeeld.”

Er hebben zich nog geen gegadigden voor Verhoeven gemeld. „Omdat het allemaal nog heel vers is, niemand weet dat ik na dit seizoen weer beschikbaar ben”, zegt de Ajacied. „Ik hoop dat ik mijn ervaringen kan meenemen naar mijn nieuwe club. Ik heb dagelijks met de beste voetballers van Nederland getraind. Dat vereist de grootste scherpte en maakt je een betere, allrounde keeper. Vooral voetballend ben ik beter geworden. Dat hoop ik snel te kunnen bewijzen.

door Mike Verweij
Bron: De Telegraaf

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.