Jeroen Verhoeven: “Elke optie die er komt, ga ik overwegen”

AMSTERDAM | Voor doelman Jeroen Verhoeven breken spannende tijden aan. Zijn contract bij FC Utrecht wordt niet verlengd, waardoor de Bussumer op zoek moet naar een nieuwe club.

 
“Er speelt op dit moment nog niks”, reageert Verhoeven. “We hebben nog twee wedstrijden te gaan en daar richt ik me op. Ik heb er mijn hele carrière al ingezeten van: ik zie het wel. Je weet nooit in de voetballerij wat er komt. Elke optie die er komt, ga ik overwegen.”

Jeroen verhoeven
Lees ook: Column ‘vergeten’ voetballers – Jeroen Verhoeven
De voormalig keeper van FC Volendam en Ajax vindt het nog geen tijd om bij de amateurs te gaan spelen. “Ik ga echt voor het betaalde voetbal”, vervolgt Verhoeven. “Dat is mijn eerste streven. Ik heb in drie jaar geen wedstrijd gemist. Op het moment dat de club mij nodig had, stond ik er. Ik kijk er met heel veel plezier op terug. Maar nog geen haar op mijn hoofd denkt aan stoppen.”

Jeroen Verhoeven: “Ik heb in drie jaar geen wedstrijd gemist”

Jeroen Verhoeven: “Elke optie die er komt, ga ik overwegen”

Bron: RTVNH Sport

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

One thought on “Jeroen Verhoeven: “Elke optie die er komt, ga ik overwegen”

  • 06/05/2015 at 06:45
    Permalink

    Hallo Jeroen,

    Geen zin om nog een jaar in de hoogste divisie van het Thaise voetbal te keepen? De club die ik aanhang in Bangkok kan nog wel een goede keeper gebruiken… De salarissen hier zijn goed, het is altijd lekker weer en wonen in deze stad is bijzonder aangenaam 🙂

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.