Video: Jeroen Verhoeven bezoekt Basisschool voor kinderboekenweek

Video: Youtube Jeroen Verhoeven bezoekt Basisschool voor kinderboekenweek

In het kader van de Kinderboekenweek bezochten middenvelder Elroy Pappot en doelman Jeroen Verhoeven een basisschool in Overvecht. De kinderen hadden diverse vragen voorbereid voor de twee. Zo werd aan Elroy Pappot gevraagd hoe hij profvoetballer is geworden en legde Jeroen Verhoeven uit hoe lang de keepersopleiding duurde.

 

FC Utrecht.TV is elke woensdag te zien bij FOX Sports Eredivisie 1. De uitzending duurt een kwartier en begint om 17:45 uur. Het programma wordt vervolgens om 18:45 uur herhaald op FOX Sports Eredivisie 3 en om 19:45 uur op FOX Sports Eredivisie 5. Het item over de week van FC Utrecht is vanaf vandaag te zien op www.fcutrecht.tv.

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.