INFO over FC Utrecht – Borussia Dortmund

De kaartverkoop voor het oefenduel FC Utrecht – Borussia Dortmund is zojuist gestart. In de voorverkoop kosten kaarten voor het duel tegen de Duitse grootmacht voor volwassen seizoenkaarthouders van FC Utrecht 10 euro. Jeugd tot 18 jaar en 65-plussers die in het bezit zijn van deze pas betalen 7,50 euro. Niet-seizoenkaarthouders betalen 12,50 of 10,00 euro.

Kaartverkooplocaties met tarieven
Kaarten zijn te verkrijgen in de FC Utrecht Fanshop – geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur – én online. Ook kunnen supporters bij TicketBox terecht. In dat geval zijn alleen (dus ook voor seizoenkaarthouders) de prijzen voor niet-seizoenkaarthouders van kracht. Daarbij komt een extra fee a 3,45 euro. Reden te meer om kaarten online te kopen!

Seizoenkaarthouders bestellen hun kaarten –HIER– direct, online. Niet-seizoenkaarthouders doen dit –HIER-.

Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s geopend vanaf 17.00 uur. Bij de stadionkassa’s kosten kaartjes 12,50 voor volwassenen en 10,00 euro voor jeugd tot 18 jaar en 65-plussers. Aan de stadionkassa’s wordt dus geen onderscheid gemaakt tussen niet-seizoenkaarthouders en seizoenkaarthouders.

Kaarten voor FC Utrecht – Borussia Dortmund zijn te verkrijgen voor de Bunnikside en de Zuidtribune. De verwachting is dat een groot aantal fans van Borussia Dortmund afreist naar Utrecht om het oefenduel in Stadion Galgenwaard te bezoeken. Voor hen is de Cityside gereserveerd. Dit wil zeggen dat supporters van FC Utrecht geen kaarten voor deze tribune kunnen aanschaffen. De Noordtribune blijft op 21 januari gesloten.

Parkeren garage Q-Park
Supporters die graag dichtbij het stadion willen parkeren kunnen dit doen in de garage van Q-Park. P3-kaarthouders hebben op vertoon van hun parkeerkaart vrij toegang. Supporters die geen seizoenpas hebben voor deze garage kunnen een toegangskaart voor P3 te waarde van 15 euro aanschaffen voor woensdag 21 januari.

Seizoenkaarthouders bestellen hun parkeerkaart voor P3 –HIER– direct, online. Niet-seizoenkaarthouders doen dit –HIER-.

Indien voorradig kan bij aankomst op de wedstrijddag bij de ingang van de garage een parkeerkaart worden gekocht.

INFO over FC Utrecht – Borussia Dortmund

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.