Trainingskamp FC Utrecht Dag 6 | La Nucia Vandaag

Trainingskamp FC Utrecht | Jeroen Verhoeven

Was zondag nog een relatief rustige dag voor de selectie van FC Utrecht met alleen een middagtraining, tijdens dag zes van het trainingskamp in het Spaanse La Nucia stonden er voor de Utrechters twee trainingen op de rol. Een dagverslag vanuit Spanje.

Is het dat fijne zonnetje, dat zich tijdens de middagtraining zo nadrukkelijk laat zien in La Nucia? Is het dat prettige veld, dat er ook vandaag weer prima bij ligt? Ook, maar het zijn toch vooral de tientallen prachtige goals, die voor de nodige glimlachen zorgen op de gelaten van de toeschouwers van de training van FC Utrecht in Spanje.

Trainingskamp FC Utrecht Dag 6 | Jeroen Verhoeven

Knallen in de kruising
Daar wordt aan het afronden geschaafd tijdens de middagtraining, waarin spitsentrainer Danny Koevermans een prominente rol vertolkt. De voorwaartsen van FC Utrecht maken tijdens die oefensessie een uitstekende indruk. Met name Sébastien Haller laat zien vanuit alle hoeken en standen het doel prima te kunnen vinden. Het ene doelpunt dat wordt gemaakt is nog mooier dan het andere. Harde knallen in de kruising, bekeken plaatsballetjes. Alle soorten doelpunten passeren de revue.

Balbeheersing
Eerder op de dag werkt FC Utrecht een oefensessie van twee uur af, waarin de nadruk ligt op de beheersing van de bal. Inspelen, kaatsen, doorspelen. Over de grond, maar ook door de lucht. Assistent-trainer Sjors Ultee neemt het voortouw, en laat de spelers een aantal voetbalspelletjes afwerken.

Laatste training voor de deur
Ook partijtjes worden er gespeeld, maar daarin blijft ook vandaag in het midden wat de beginopstelling van de Utrechters in het duel van aanstaande zondag met sc Heerenveen zal gaan worden. Wellicht wordt daarover meer duidelijk tijdens de laatste training van FC Utrecht in La Nucia, die morgenochtend plaatsvindt. Na die sessie keert het gezelschap terug naar het hotel, om de spullen te pakken en ’s avonds van Alicante naar Schiphol te vliegen. Vanaf dat moment bereidt FC Utrecht zich weer op het vertrouwde Sportcomplex Zoudenbalch verder voor op de eerste wedstrijd van de tweede helft van het seizoen.

Het trainingskamp van FC Utrecht in La Nucia wordt mede mogelijk gemaakt door Barceló Asia Gardens, Brothers Horeca Groep, Gemeente La Nucia, Travelon, Vakantietaxi.nl, Van Rhijn Taxivervoer en Van Veluw.

Trainingskamp FC Utrecht Dag 6 | La Nucia Vandaag

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.