Goede Vrijdag’ voor Team Jan Vertonghen

jeroen verhoeven en jan vertonghenHet vrije paasweekend is voor Team Vertonghen prima begonnen. Onder leiding van spelleider Frank de Boer streden zeven teams op Goede Vrijdag voor een chocolade traktatie. Samen met Daley Blind en André Ooijer behaalde hij tijdens de training de meeste punten bij het speciale paasspel. En dat leverde uiteraard lachende gezichten op.
‘Twee paaseieren voor Challa!’ schalt het na een fraaie redding van Kenneth Vermeer over de Toekomst. De doelman die donderdag zijn contract bij Ajax verlengde vormt samen met Jeroen Verhoeven een ware plaaggeest tijdens de training. Uitgerekend bij de oefening waar doelpunten paaseieren waard zijn, steken de keepers in een prima vorm.

Er kunnen deze ochtend met een pass vanuit de middencirkel, een voorzet en succesvolle afronding punten worden verdiend. Het spelelement haalt het beste in de spelers naar boven. Zo perst Jan Vertonghen er een schitterende omhaal uit, maar zijn inzet belandt uiteindelijk op de paal. Jody Lukoki toont zich op zijn beurt een goede kopper. Uit een voorzet knikt de kleine rechtsbuiten de bal hard tegen de touwen. Met de chocolade traktatie in het vooruitzicht strijden de teams fanatiek voor de overwinning.

Team Vertonghen blijkt uiteindelijk het meest trefzeker. Met vijf punten troeven ze hun teamgenoten ruimschoots af. Met een grote glimlach gaan Vertonghen, Blind en Ooijer er met de paaseieren vandoor. Het vrije weekend kan voor hen niet beter beginnen.

Maandag, op Tweede Paasdag, hervat Ajax de voorbereiding op de belangrijke uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. Tot die tijd gaan de spotlights de komende dagen op de B1-junioren van Ajax. Op de Toekomst strijden zij tijdens het paasweekend om de AEGON Future Cup.

Tekst en foto’s: Ajax.nl

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.