Video: De wedstrijdselectie en Lachende gezichten richting de wedstrijd tegen Heerenveen

sc-heerenveen-logo-300x300Het humeur is goed bij Ajax. Daags voor de belangrijke uitwedstrijd tegen sc Heerenveen trainde de koploper onder grote belangtelling van de fans. Ze zagen veel lachende gezichten voorbij komen. Met name Gregory van der Wiel, Derk Boerrigter, Kolbeinn Sigthórsson en Nicolai Boilesen hadden om uiteenlopende redenen bijna continu een grijns op hun gezicht.

Voor Van der Wiel en Boerrigter had De Boer na afloop van de training goed nieuws. Net als André Ooijer maken ze hun rentree in de wedstrijdselectie voor het duel met Heerenveen. Ook Sigthórsson komt steeds dichter bij zijn oude niveau in de buurt. De IJslander kan tegen Heerenveen nog geen hele wedstrijd spelen, maar anderhalve week na zijn succesvolle invalbeurt tegen Heracles Almelo is de IJslander weer een stuk verder. Nicolai Boilesen (lies) trainde ook weer met de groep mee, al laat zijn rentree nog even op zich wachten.

De complete, achttienkoppige wedstrijdselectie ziet er als volgt uit:

Kenneth Vermeer
Jeroen Verhoeven
Gregory van der Wiel
Toby Alderweireld
Jan Vertonghen
Vurnon Anita
Eyong Enoh
Christian Eriksen
Kolbeinn Sigthórsson
Lorenzo Ebecilio
Siem de Jong
Andre Ooijer
Theo Janssen
Daley Blind
Derk Boerrigter
Ismail Aissati
Ricardo van Rhijn
Jody Lukoki

sc Heerenveen – Ajax begint woensdag om 21:00 uur in Heerenveen.

Zondag 15 April volgt de thuiswedstrijd tegen De Graafschap.

Tekst: Ajax.nl

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.