Geslaagde Open Dag FC Utrecht door 11.000 mensen bezocht

Editie 2014 van de Open Dag van FC Utrecht gaat de boeken in als een heel succesvolle. Maar liefst 11.000 fans van FC Utrecht brachten een bezoek aan het evenement dat vanmiddag (zaterdag) werd gehouden op het voorplein van Stadion Galgenwaard.

Of het nu de optredens waren van de artiesten op het podium, de spelerspresentatie, de show van illusionist Hans Klok of de vele leuke sport- en spelactiviteiten die op het voorplein van Stadion Galgenwaard stonden uitgestald: het was voor ieder wat wils tijdens de Open Dag van FC Utrecht.

Verdeeld over de middag brachten maar liefst 11.000 supporters van FC Utrecht een bezoek aan het evenement, dat de regen- en onweersbuien die over Nederland trokken bespaard bleef. Onderstaand een fotoreportage van de Open Dag. Een video-impressie volgt spoedig.

Geslaagde Open Dag FC Utrecht door 11.000 mensen bezocht

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.