VANDAAG OPEN DAG FC UTRECHT

Het programma van de Open Dag van FC Utrecht krijgt steeds meer vorm. Er staan op zondag 20 juli bij Stadion Galgenwaard, naast natuurlijk de spelerspresentatie, tal van leuke activiteiten en optredens op de rol.

Spelerspresentatie
De presentatie van de spelers van FC Utrecht, één van de hoogtepunten van de Open Dag, begint op zondag 20 juli om 14.45 uur. Onder anderen de aanwinsten Willem Janssen, Ramon Leeuwin, Danny Verbeek, Ruud Boymans, Chris Kum, Anouar Kali en Nacer Barazite worden dan aan het publiek voorgesteld, waarna de voltallige selectie en begeleidingsstaf op het plein rondloopt voor het uitdelen van handtekeningen. Hét moment om mooie FC Utrecht-selfies met de spelers te scoren!

Muzikale omlijsting
Met de muzikale omlijsting van de Open Dag zit het wel weer snor, dit jaar. De muziek wordt verzorgd door DJ Patrick Keijzer en er zijn optredens van de artiesten Mitchell van Essen, Kees Neerings, Ronnie van Bemmel, Michiel Ruijter, Martin van Doorn, Zanger Jim, Rik Hoogland, Danny Temming en Michael Oomen. Zij gaan er een onvervalste Utrechtse middag van maken op het voorplein van Stadion Galgenwaard.

Activiteiten
Op dat plein zijn is er vertier voor jong en oud. Er is een Zumba-workshop, er zijn dansoptredens van dansgroep Stardance, er is een caviarace en bezoekers met balgevoel kunnen hun slag slaan bij het cabrioschieten. De supportersverenigingen zijn natuurlijk ook van de partij en dat geldt ook voor de spelersbus, die tijdens de Open Dag van binnen en buiten bekeken kan worden. Uiteraard ontbreken ook Tiger en Tigergirl niet en doen zij, samen met de jongste fans, leuke spelletjes zoals Bossa Ball, sweeper en Mega Ball én kan er lekker gestraatvoetbald worden op de veldjes van Burger King.

Shirts verkrijgbaar
Ook verkrijgbaar tijdens de Open Dag: dé nieuwe wedstrijdtenues van FC Utrecht!

Wedstrijd na Open Dag
Aansluitend op de Open Dag, die om 16.00 uur is afgelopen, speelt het vlaggenschip van FC Utrecht een oefenwedstrijd in Stadion Galgenwaard. De Schotse ploeg Dundee United is op zondag 20 juli vanaf 17.00 uur de tegenstander van FC Utrecht. Kaartjes voor die wedstrijd kosten 5 euro per stuk. Meer informatie over de kaartverkoop voor FC Utrecht – Dundee United vind je HIER

VANDAAG OPEN DAG FC UTRECHT 

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.