FC Utrecht Trainingskamp in Hoenderloo Dag 2

jeroen verhoeven 2013-07-09 hoenderloo dag 23De selectie van FC Utrecht verblijft deze week in Hoenderloo. In het Zuidelijke deel van de Veluwe wordt in alle rust een trainingskamp afgewerkt. Jacob Mulenga, Tommy Oar en Michael Zullo zijn weer aangesloten, nadat zij langer vakantie hadden in verband met interlandverplichtingen in juni.

Trainer Jan Wouters heeft een aantal jongens van Jong FC Utrecht meegenomen naar Hoenderloo. Het gaat om Laurens van der Voort, Aleksandar Bjelica, Sean Klaiber, Nassir el Aissati, Romano van der Stoep en Daniel van Son. Verder zijn mee: Robbin Ruiter, Jeroen Verhoeven, Gévero Markiet, Mark van der Maarel, Kenny Teijsse, Kai Heerings, Michael Zullo, Johan Martensson, Mark Diemers, Yoshiaki Takagi, Tommy Oar, Jens Toornstra, Bob Schepers, Jacob Mulenga, Edouard Duplan, Cedric van der Gun, Leon de Kogel en proefspeler Gyliano van Velzen. Adam Sarota meldt zich donderdag in Hoenderloo.

Elroy Pappot en Marcus Nilsson zijn in Utrecht achtergebleven. Yassin Ayoub meldt zich woensdag in Hoenderloo. Niet om te trainen met FC Utrecht, maar om zich met het Nederlands elftal Onder 19 voor te bereiden op het EK in Litouwen. Dave Bulthuis is herstellende van een bovenbeenblessure en meldt zich op gezette tijden in Hoenderloo.

De accommodatie en faciliteiten in Hoenderloo zijn bekend, vorig seizoen deed FC Utrecht immers ook Hoenderloo aan. “Het is hier goed verzorgd, zoals in andere jaren”, zegt Teammanager Marcel Mul. “Het veld is goed in orde, het eten is prima en het is hier lekker rustig. We kunnen ons hier goed voorbereiden. Als iets geregeld moet worden, komt dit direct in orde. De mensen hier hebben ervaring met het organiseren voor voetbalclubs uit binnen- en buitenland, en onder andere het Nederlands elftal. Het is een echt voetbalhotel.”

jeroen verhoeven 2013-07-09 hoenderloo dag 2Dat het een echt voetbalhotel is waar FC Utrecht verblijft, was goed zichtbaar bij de dinsdagochtendtraining. Een groot deel van de selectie van het Belgische Standard Luik, waaronder Jelle van Damme die in het verleden in de Eredivisie speelde, aanschouwde de oefensessie van FC Utrecht. Ook een aantal spelers en stafleden van het Cypriotische Anorthosis Famagusta waren aandachtig toeschouwer.

Zij zagen dat Leon de Kogel een individuele training afwerkte met inspanningsfysioloog Pim Koolwijk en dat Cedric van der Gun en Gyliano van Velzen een deel van de training met fysiotherapeut Stephan Vissers aan de slag gingen. De rest van de groep werkte een groepstraining af met conditionele en passvormen, en een afsluitende partijvorm. Dinsdagmiddag wacht een krachttraining.

De trainingsweek van FC Utrecht eindigt zaterdag met een oefenduel tegen FC Emmen, dat uitkomt in de Jupiler League. Dit duel wordt gespeeld op het terrein van v.v. Loenermark in Loenen en begint om 15.00 uur.

Tekst: FCUtrecht.nl
pfoto’s: FCUPhoto

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.