FC Utrecht bezoekt Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ)

FC Utrecht bezoekt Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) | Jeroen Verhoeven

De spelers, leden van de technische staf én kantoorpersoneelsleden van FC Utrecht brachten vanmiddag (woensdag) een bezoek aan het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Dat bezoek maakte onderdeel uit van de jaarlijks terugkerende WKZ-week van FC Utrecht.

De kinderen even laten vergeten dat ze ziek zijn. En ze laten genieten van het moment, van de dag, van het gezelschap. Dat was de insteek van het bezoek dat de selectie, de leden van de technische staf én de kantoorpersoneelsleden van FC Utrecht vanmiddag brachten aan het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. In deze missie zijn het WKZ en FC Utrecht geslaagd, getuige de positieve reacties van kinderen, ouders en verplegend personeel.

In de centrale hal stond een spellencircuit op het programma. Kinderen deden samen met de spelers en de trainers mee aan spellen die door kantoormedewerkers van FC Utrecht werden begeleid. Met elkaar gingen ze op in de spellen. Paaltjesvoetbal, overkoppen en hooghouden passeerden de revue. Er werd genoten, gelachen en gejuicht.

De kinderen die niet konden meedoen aan het spellencircuit, kregen op de afdelingen bezoek van een FC Utrecht-gezelschap. “Een erg indrukwekkende middag voor ons, en vooral een prachtige happening voor de kinderen”, vat Algemeen Directeur Wilco van Schaik van FC Utrecht het bezoek aan het WKZ samen. “De kids hebben genoten van de middag. Daar was het ons om te doen.”

Zondag zijn de kinderen te gast in Stadion Galgenwaard bij de wedstrijd FC Utrecht – AZ. Ook dat wedstrijdbezoek maakt deel uit van de WKZ-week. Massaal hebben sponsors van de Utrechtse Eredivisionist plekken in hun skyboxen beschikbaar gesteld voor de kids en hun begeleiders.

FC Utrecht bezoekt Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ)

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.