Doelman Jeroen Verhoeven gunt Maarten en Kenneth blessurevrij seizoen

jeroen verhoeven TrainingDe transfer van Jeroen Verhoeven van FC Volendam naar Ajax was opmerkelijk. Al snel viel hij uit met een handbreuk, maar afgelopen maandag maakte de keeper zijn eerste minuten in het Ajax-tenue. “Het was heerlijk om weer op het veld te staan”, aldus een gelukkige Verhoeven tegenover highlow.nl.

In de wedstrijd van Jong Ajax tegen Jong FC Groningen speelde Jeroen Verhoeven zijn eerste officiële wedstrijd voor de Amsterdammers. Hij maakte op doel een betrouwbare indruk en keepte een foutloze wedstrijd. “Het voelde lekker om weer op het veld te staan en als je dan wint en de nul houdt dan is je debuut helemaal perfect”, vertelt de doelman die inmiddels aardig gewend is in Amsterdam. “ Ik ben net een paar weken aan de slag en het gaat weer goed. Het was even een hectische periode rondom de transfer van FC Volendam naar Ajax. Dan begin je met trainen en na twee weken breek je je hand. De revalidatie duurt een paar weken, maar dat is allemaal prima verlopen en nu kan ik weer aan de slag.” In zijn jaren bij FC Volendam heeft Jeroen Verhoeven veel meegemaakt. Degradatie en promotie zijn allemaal aan hem voorbij gekomen. Bij de palingboeren was hij de onomstreden eerste doelman en maakte hij in het afgelopen seizoen in de Eredivisie een stabiele indruk. Zijn keuze om tweede reservekeeper te worden bij Ajax was een bewuste. “Het is wennen om derde doelman te zijn. Ik heb zeven jaar bij FC Volendam onder de lat gestaan als eerste keeper. Ik heb bewust gekozen voor deze nieuwe rol als derde doelman. Als Ajax bij je aanklopt dan moet je die kans met beide handen grijpen.” Met Maarten Stekelenburg en Kenneth Vermeer als concurrenten wacht Verhoeven een pittig seizoen, maar spelen is niet zijn hoofddoel. “Mijn doel is om met Ajax kampioen te worden. Het zou erg fijn zijn als ik daar mijn steentje aan bij kan dragen. En in de voetbalwereld weet je het natuurlijk nooit. Ik gun Maarten en Kenneth geen blessures toe, want het zijn prima keepers.”

Bron: Highlow.nl

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.