Voorbeschouwing: Jong Feyenoord – Jong FC Utrecht

Jong FC Utrecht speelt vanavond tegen koploper Jong Feyenoord. De beloften spelen in Rotterdam het laatste duel in een serie van drie wedstrijden achter elkaar in de beloftencompetitie. De eerdere twee duels gingen verloren, waardoor FC Utrecht momenteel in de kelder van de ranglijst staat. “Verliezen hoort ook bij het voetbal”, zegt trainer Ab Plugboer. “Maar op de manier zoals wij speelden in de eerdere twee wedstrijden was het niet nodig. Tegen Willem II hadden we zomaar met 0-2 voor kunnen staan na de eerste helft.”

Thuis tegen Sparta werd met 2-3 verloren en in Tilburg tegen Willem II werd het nipt 2-1 voor de gasten. “Aan het creëren van kansen ligt het niet”, vertelt Plugboer. “We moeten alleen slagvaardiger zijn. Beide wedstrijden verliezen we door individuele fouten. Die fouten moeten eruit. Dat is heel vervelend voor het team en ook voor degene die deze fout maakt. Verlies is heel vervelend, maar ook dat heb je nodig om door te groeien.”

Ondanks de verloren partijen ziet Plugboer veel mogelijkheden in zijn groep en heeft hij vertrouwen dat het resultaat zal volgen. “Als wij op dezelfde manier en met dezelfde intenties blijven spelen, dan komt het goed. Slagvaardiger zijn, een goed samenspel op het middenveld en jezelf belonen. Dat moet tegen Feyenoord het recept zijn om hen te bespelen”, aldus de trainer van Jong FC Utrecht.

De wedstrijd tegen Jong Feyenoord begint maandagavond om 18:30 uur en wordt gespeeld op het trainingscomplex van de Rotterdammers, complex Varkenoord aan de Olympiaweg in Rotterdam.

20131209-155626.jpg

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.