DAG 2 | FC Utrecht Trainingskamp Dag 2

Oefenwedstrijd nummer vier staat voor de deur voor het eerste elftal van FC Utrecht. De ploeg van trainer/coach Robby Alflen is op dit moment op trainingskamp in Zeeland en speelt morgenavond (dinsdag) een vriendschappelijk duel. In Serooskerke is vanaf 19.00 uur de plaatselijke voetbalvereniging de opponent van de Utrechters.

Draad oppakken
FC Utrecht speelde tot nu toe drie vriendschappelijke wedstrijden in aanloop naar de start van de Eredivisie. In De Meern werd het Regioteam met 2-4 geklopt, waarna tegen de Eersteklassers vv Benschop (0-7) en JSV Nieuwegein (0-5) dikke overwinningen werden geboekt. Toch was oefenmeester Alflen over het vertoonde spel tegen JSV niet helemaal tevreden. Wat dat betreft is het zaak dat FC Utrecht de goede draad tegen de Zeeuwen weer oppakt.

vv Serooskerke Derdeklasser
Het vlaggenschip van vv Serooskerke komt uit in de Derde Klasse van het KNVB-district Zuid I. Afgelopen seizoen kwamen de Zeeuwen nog uit in de Tweede Klasse, maar daarin handhaafde het zich niet.

Einde van een fase
Met vv Serooskerke-uit komt er voor het eerste team van FC Utrecht een einde aan de eerste fase van de voorbereiding, waarin het sparde met een viertal amateurteams. Zondag staat er een opponent van een heel andere orde op het veld. Die dag, aansluitend op de Open Dag, neemt FC Utrecht het op tegen de Schotse subtopper Dundee United.

DAG 2 | FC Utrecht Trainingskamp Dag 2

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.