ASV De Dijk speelt zaterdag om 15 uur tegen FC Volendam in Amsterdam Noord

Morgenmiddag speelt de nieuwbakken 2e klasser ASV De Dijk een oefenwedstrijd tegen FC Volendam.

De ploeg uit Amsterdam Noord heeft als vervanger van Dennis Kaars, Jack Tuyp voor de doelpunten binnen gehaald.  Jack Tuyp zette onlangs een punt achter zijn loopbaan als profvoetballer, die zich met in totaal dertien seizoenen vooral bij FC Volendam afspeelde. Bij de Noord-Hollandse Jupiler League-club speelt hij int totaal 393 wedstrijden, waarin hij 167 keer scoorde.

Verder spelen de oud FC Volendam spelers Frank Schilder, Harry Zwarthoed, Maarten Woudenberg, Jeroen Verhoeven en Achmed Ahahaoui bij ASV de DIJK.

De wedstrijd begint om 15:00 aan de Schellingwouderdijk 220 in Amsterdam Noord.


Onze website van Indoorspeeltuin Plezier is online!

Wat vind je van ons idee? Vertel het ons.

Wij gaan indoorspeeltuin Plezier starten, die gerund wordt door jongeren met autisme en/of een ontwikkelingsstoornis in samenwerking met zorginstelling ‘Het P.L.E.I.N. der Mogelijkheden’ uit Amersfoort. Wij willen de kinderen die buiten het reguliere onderwijs vallen, een kans geven zich te ontwikkelen in een veilige omgeving. Daardoor krijgen ze toch goed onderwijs op hun niveau. Door de indoorspeeltuin Plezier als sociale onderneming op te zetten krijgen mensen met een beperking weer een kans op werk en/of stage.
Wij gaan de jongeren weer de kans geven om te participeren in de maatschappij en weer succes ervaringen te laten beleven.

Website: http://indoorspeeltuinplezier.nl/
Email: info@indoorspeeltuinplezier.nl
Facebook: https://www.facebook.com/indoorspeeltuinplezier/
Twitter: https://twitter.com/SpeeltuinPlezie
Instagram: https://www.instagram.com/indoorspeeltuinplezier/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCb_po0jd2lPMs6uU6OQGrsg

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.