Jeroen Verhoeven keert terug bij FC Volendam

Jeroen Verhoeven (35) speelt dit seizoen op amateurbasis voor FC Volendam. De keeper speelde reeds voor FC Volendam van 2002 tot 2009. Na drie seizoenen bij Ajax en tevens drie seizoenen bij FC Utrecht keert hij dus weer terug bij FC Volendam

jeroen verhoeven in aktie tegen fc utrecht

 

Jeroen Verhoeven keert terug bij FC Volendam

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.