Verslag en Video: BVV Barendrecht – ASV De Dijk (0-2) 1-3

ASV De Dijk heeft in de Tweede Divisie een 1-3 zege geboekt op Barendrecht. Een tactische zet van trainer Jochem Twisker zorgde ervoor dat de Amsterdammers al voor rust in het zadel zaten door twee doelpunten van Chakib Tayeb. Jack Tuijp maakte zijn eerste goal van het seizoen.

Het gevaar bij Barendrecht zit hem volgens trainer Jochem Twisker vooral bij rechtsback Tim Eekman. “Die komt altijd zoveel op en bestrijkt bijna de hele rechterkant. Wij wilden dat ze niet via hem konden opbouwen en moesten kiezen voor de linkerkant. Hij moest achter Tayeb aanlopen niet andersom.”

Die zet van Twisker pakte goed uit. Zonder Wiltenburg (blessure), Kuipers (geschorst) en El Gourari op de bank (ziek), maar met Westmaas en Tuijp liet ASV ASV De Dijk vanaf de eerste minuut zien het spel te willen maken. Dan zijn de Amsterdammers op hun best. Doordat het druk zetten op Eekman goed uitpakte, kon Tayeb voor rust uitblinken.

Na de 0-1 na een kwartier spelen zorgde hij in de 32ste minuut op prachtige wijze ook voor de 0-2. Twisker: “Ik sta nu naar het veld te kijken en ik denk echt dat van een meter of dertig was vanaf waar hij de bal er schitterend in schoot.”

ASV De Dijk, dat gedisciplineerd speelde en weinig tot niets weg gaf, miste vlak na rust via Tim Ruder en Tuijp de kans op een derde treffer. “We hadden het gelijk moeten beslissen. Aan de andere kant kreeg Barendrecht ook mogelijkheden omdat Eekman na rust wel een paar keer gevaarlijk door kon komen. Kevin Westmaas had het af en toe moeilijk, maar doordat we Maarten Woudenberg toen nog meer druk op hem lieten zetten hadden we de wedstrijd weer in handen.”

Na de 0-3 van Jack Tuijp (een van richting veranderd schot) na ruim een uur spelen was de vierde zege van het seizoen een feit. Twaalf minuten voor tijd bepaalde invaller Robin Driesse met een kopbal de eindstand op 1-3. Twisker: “Deze opsteker hadden we echt even nodig.”

Barendrecht – De Dijk 1-3 (0-2)

15. 0-1 Tayeb, 32. 0-2 Tayeb, 63. 0-3 Tuyp, 77. 1-3 Driesse

Scheidsrechter: Van der Laan
gele kaarten: Jongman (Barendrecht), Verschraagen en Woudenberg (De Dijk).

Opstelling Barendrecht: Van Splunter; Eekman, Aarts, Van Dijk, Van Deelen; Navajas Sanchez, Jongman, Stolte (16. Oranje/56. Dabaghian); Salem, Winterberg (74. Driesse) en Khaldi.

Opstelling ASV De Dijk: Verhoeven; Tol, Schilder, Verschraagen, Westmaas; Woudenberg (90. El Aamrani), Ruder, Sahadewsing (47. El Gourari); Tuyp (80. Baten), Loukili en Tayeb.


Onze website van Indoorspeeltuin Plezier is online!

Wat vind je van ons idee? Vertel het ons.

Wil je ons helpen met onze onderneming te starten?
Alle ideeën en suggesties zijn meer dan welkom!!!

Stuur of schrijf ons een bericht.

Meer informatie over de jongeren die bij ons gaan werken/stage lopen?!

Super leuk dat u meer wilt weten over de jongeren die bij ons in indoorspeeltuin Plezier Werken?

Bekijk dan: http://indoorspeeltuinplezier.nl/meer-weten-jongeren-doordeweeks-indoorspeeltuin-plezier-werken/

Wij gaan indoorspeeltuin Plezier starten, die gerund wordt door jongeren met autisme en/of een ontwikkelingsstoornis in samenwerking met zorginstelling ‘Het P.L.E.I.N. der Mogelijkheden’ uit Amersfoort. Wij willen de kinderen die buiten het reguliere onderwijs vallen, een kans geven zich te ontwikkelen in een veilige omgeving. Daardoor krijgen ze toch goed onderwijs op hun niveau. Door de indoorspeeltuin Plezier als sociale onderneming op te zetten krijgen mensen met een beperking weer een kans op werk en/of stage.
Wij gaan de jongeren weer de kans geven om te participeren in de maatschappij en weer succes ervaringen te laten beleven.

Website: http://indoorspeeltuinplezier.nl/
Email: info@indoorspeeltuinplezier.nl
Facebook: https://www.facebook.com/indoorspeeltuinplezier/
Twitter: https://twitter.com/SpeeltuinPlezie
Instagram: https://www.instagram.com/indoorspeeltuinplezier/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCb_po0jd2lPMs6uU6OQGrsg

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.