1e Training FC Utrecht in 2013

2013-01-04 Jeroen Verhoeven op eerste Training van 2013Het eerste elftal van FC Utrecht keerde vanmorgen, evenals de beloftenploeg, terug op het trainingsveld. Na tien vrije dagen werd het voetbalseizoen hervat met een intensieve training waarbij pass- en trapvormen en positiespel centraal stonden. Zaterdag worden op Sportcomplex Zoudenbalch nog twee trainingen afgewerkt, waarna de selectie maandagmorgen in alle vroegte naar Portugal vertrekt voor een trainingsweek.

Fitte selectie
Vrijdagmorgen stond de gehele selectie van FC Utrecht op het trainingsveld. Niemand uitgezonderd. De blessureboeg is leeg, geen enkele speler hoeft meer met een blessure toe te kijken.

Jacob Mulenga
Binnenkort is hij te zien op de African Cup of Nations in Zuid-Afrika: Jacob Mulenga. Zaterdag stapt hij op het vliegtuig om zich te vervoegen bij de nationale ploeg van Zambia. Vrijdagmorgen hervatte hij het seizoen nog met de selectie van FC Utrecht.

Competitiehervatting
Op zondag 20 januari hervat FC Utrecht de competitie met een uitwedstrijd tegen FC Groningen. Om 12.30 uur wordt die middag in Stadion Euroborg afgetrapt. Een week later, op zondag 27 januari, komt Willem II op bezoek in Stadion Galgenwaard. De wedstrijd FC Utrecht – Willem II begint om 14.30 uur.

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.