Woensdag om 18 uur | Magreb’90 – FC Utrecht

Het vlaggenschip van FC Utrecht komt dit weekend in competitieverband niet in actie, maar speelt morgenavond (woensdag) wel een vriendschappelijke wedstrijd waarin alle fitte spelers van de selectie in actie zullen komen. De ploeg van trainer/coach Robby Alflen gaat op bezoek bij Hoofdklasser Magreb’90. Op Sportpark Papendorp in Utrecht wordt om 18.00 uur afgetrapt.

Hoofdklasser Magreb’90 heeft de voorbije jaren in opzienbarend tempo de amateurvoetballadder beklommen. Kwamen de Utrechters in het seizoen 2008/2009 nog uit in de Vijfde Klasse, dit seizoen debuteren de roodzwarten in de Zondag Hoofdklasse A. Dat doen ze met een selectie die is doorspekt met voormalig profvoetballers, zoals Jahmill Flu (ex-FC Utrecht), Omar Boukhari (gekend van onder meer Al-Shamal, Marazzon CF en NAC Breda), Bilal Cheddadi (oud-speler van onder meer SC Telstar en FC Omniworld), Chevello de Rijp (hij heeft een verleden bij onder meer AZ en FC Groningen), Zakaria Amrani (ex-FC Utrecht en Willem II) en Anes Beslija, die als prof uitkwam voor RBC Roosendaal.

Ritme
Voor FC Utrecht komt het duel met Magreb’90 in een week waarin vanwege interlands geen competitievoetbal op de rol staat. Daardoor kan door trainer/coach Robby Alflen het treffen met de Hoofdklasser worden aangegrepen om zijn spelers ritme te laten opdoen en te laten behouden.

Live verslag via @fcutrechtmatch
Van de oefenwedstrijd Magreb’90 – FC Utrecht doet FC Utrecht rechtstreeks verslag via Twitter. Supporters die niet langs de lijn staan bij de vriendschappelijke partij, kunnen via @fcutrechtmatch op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Meepraten op Twitter over de wedstrijd? Gebruik dan #magutr en #fcutrecht.

Informatie voor bezoekers
De wedstrijd Magreb’90 – FC Utrecht begint morgenavond (woensdag) om 18.00 uur en wordt gespeeld op Sportpark Papendorp in Utrecht. Het adres van die accommodatie is Tirionlaan 3. De poorten van Sportpark Papendorp gaan woensdag om 17.00 uur open en de entree bedraagt 6 euro.

Woensdag om 18 uur | Magreb’90 – FC Utrecht

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.