VOORBESCHOUWING | Jong Go Ahead Eagles – Jong FC Utrecht

Voor de beloftenploeg van FC Utrecht gaat, na een week te hebben stilgelegen wegens interlands, de competitie verder. In Twello, om precies te zijn. Daar neemt het team van trainer/coach Robin Pronk het vanavond (maandag) vanaf 18.15 uur op tegen Jong Go Ahead Eagles.

Omdat er overal ter wereld (jeugd)interlands werden gespeeld afgelopen week, lag de competitie voor beloftenteams even stil. Tijdens de week zonder competitieverplichtingen speelde Jong FC Utrecht in Amsterdam een oefenwedstrijd tegen Jong Ajax. Die werd, dankzij goals van Darren Rosheuvel en Cedric Badjeck, met 0-2 gewonnen. Ook Jong Go Ahead Eagles bond de kicksen onder voor een oefenpot. Tweedeklasser OBW was met 5-2 te sterk voor de roodgelen.

Twee zeges
Een opvallende uitslag, te meer omdat Jong Go Ahead Eagles in de competitie aan een sterke reeks bezig is. Het team van oefenmeester Kick Maatman won achtereenvolgens van Jong Heracles Almelo (1-0) en Jong Fortuna Sittard, dat het met 3-4 klopte in Limburg. Daardoor zijn de Deventer beloften die uit Utrecht voorbijgestreefd op de ranglijst.

Perspectief
Jong FC Utrecht trok tijdens de laatste drie competitieduels telkens aan het kortste eind, al speelde het meestal wel sterk. Dat biedt perspectief, zoals ook de oefenzeges op KRC Genk B (0-1) en Jong Ajax (0-2) dat doen.

Spelen in Twello
De wedstrijd Jong Go Ahead Eagles – Jong FC Utrecht wordt gespeeld op Sportpark Zuiderlaan in Twello. Op het veld van SV Twello trappen de talenten uit Deventer en Utrecht om 18.15 uur af. Dat ietwat ongebruikelijke tijdstip is ontstaan door het ontbreken van een lichtinstallatie op het sportpark in Twello. Om de duisternis voor te zijn, werd het duel met een kwartier vervroegd.

Live verslag via Twitter
Supporters van FC Utrecht die niet naar Twello afreizen om het beloftenduel bij te wonen, kunnen via Twitter toch op de hoogte blijven van de verrichtingen bij die wedstrijd. Via @fcutrechtmatch doet FC Utrecht namelijk rechtstreeks verslag vanuit Twello. Meepraten op Twitter over de wedstrijd? Gebruik dan #gaeutr en #fcutrecht.

VOORBESCHOUWING | Jong Go Ahead Eagles – Jong FC Utrecht

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.