Video: Open Training en Veel visite op verjaardag Vurnon Anita

jeroen verhoeven AjaxVurnon Anita had woensdag niet te klagen over visite op zijn verjaardag. Op de dag dat de middenvelder 23 jaar werd, trotseerden vele fans de frisse temperatuur om de open training te bezoeken. Doordat verschillende scholen gesloten waren wegens een Studiedag maakten de meeste bezoekers er een complete Ajax-dag van.
Aan lachende gezichten geen gebrek deze ochtend. Zowel op als langs het trainingsveld is de stemming goed. Geen wonder, want sinds zondag is Ajax sinds lange tijd weer koploper van de Eredivisie. Met nog zes wedstrijden te gaan, wordt er langs de lijn dan ook hardop gedroomd over een mogelijke 31ste landstitel. Iedere supporter houdt er zo zijn eigen mening op na, maar ze zijn het er allemaal over eens dat de ziekenboeg precies op het juiste moment is leeggestroomd.

Precies een week voor de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen heeft Frank de Boer deze ochtend twintig spelers en twee keepers tot zijn beschikking.Kolbeinn Sigthórsson, Derk Boerrigter en Gregory van der Wiel trainen na hun succesvolle rentrees bij Jong Ajax volop met de groep mee. Alleen Nicolai Boilesen en André Ooijer trainen (deels) apart van de groep.

jeroen verhoeven AjaxTerwijl het er op de Toekomst ondertussen niet warmer op wordt, laten de fans zich niet verleiden door de warme kantine. Hoe dichter de klok 12:00 uur nadert, hoe dichter ook de foto’s en handtekeningen met de Ajacieden binnen handbereik liggen. Voor velen zit de dag bij Ajax er bovendien nog niet op. Veel kinderen blijven deze dag op de Toekomst voor de seizoenfinale van de Ajax Kids Tour (inclusief bezoek van de selectie). En anders valt de Ajax-dag altijd nog compleet te maken met een rondleiding door de Amsterdam ArenA of een bezoek aan de Ajax Experience op het Rembrandtplein. Activiteiten die het doorgaans ook goed doen als verjaardagcadeau. Behalve dan voor de jarige Vurnon Anita. Voor hem hebben beide plekken ondertussen geen geheimen meer.

Tekst: Ajax.nl
Foto’s: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.