VOORBESCHOUWING | Jong ADO Den Haag – Jong FC Utrecht

De tweede fase van het seizoen gaat voor Jong FC Utrecht vanavond (maandag) van start. De Utrechtse beloften trappen Divisie B af in het Kyocera Stadion. Daar, vanaf 18.30 uur, is Jong ADO Den Haag de tegenstander van de formatie van trainer/coach Robin Pronk.

Spannend tot en met de allerlaatste minuut was het voor Jong FC Utrecht in de voorrondecompetitie van dit seizoen. De Utrechtse beloften grepen weliswaar naast een ticket voor Divisie A, maar stelden op de laatste speeldag dankzij een knappe comeback (van 0-3 achter naar 3-3 tegen Jong Go Ahead Eagles) wél deelname aan Divisie B veilig.

Jong ADO Den Haag thuis sterk
Uit één van de andere voorrondepoules stroomt Jong ADO Den Haag in Divisie B in. En die ploeg, zo leert een blik in de boeken, is op eigen veld tot grootse daden in staat. Zo versloegen de groengelen dit seizoen al Jong sc Heerenveen met 4-0 en Jong Feyenoord/Excelsior met 3-0.

Van ‘ruim voldoende’ naar ‘goed’
“Als ik nu een label op de prestaties tot nu toe zou moeten plakken, zou dat ‘Ruim voldoende’ zijn”, zei trainer/coach Robin Pronk in een uitgebreid interview op FCUtrecht.nl. “De vraag is nu: ‘Hoe maken we daar ‘Goed’ van?’ We moeten stabieler worden, minder tegendoelpunten krijgen. Divisie B moeten we willen winnen. Leren winnen, ook dat is een facet dat bij de ontwikkeling van spelers komt kijken. Dat we nu in Divisie B weer ergens om spelen, is wat dat betreft goed. Het vergt van spelers een bepaalde strijd en wekt een spanningsveld op.”

Live verslag via Twitter
Supporters van FC Utrecht die vanavond niet in het Kyocera Stadion zijn, maar wél graag de verrichtingen van de talentenploeg willen volgen, kunnen daarvoor terecht op Twitter. Via @fcutrechtmatch doet FC Utrecht live verslag vanuit Den Haag.

VOORBESCHOUWING | Jong ADO Den Haag – Jong FC Utrecht

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.