Reactie Jeroen Verhoeven over Interesse Ajax Amsterdam

,,Mijn zaakwaarnemer Jan Kabalt heeft inmiddels contact gehad met Ajax. Ajax is een Europese topclub, wie dan geen interesse heeft!
Ik heb nog een jaar contract en hoop dat de clubs elkaar kunnen vinden, dan is het mijn beurt om met Ajax te praten. ”

Gemeld uit Vaals waar Jeroen Verhoeven op trainingskamp is met FC Volendam.

Reactie Jeroen Verhoeven

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.