Juliana ’31 – De Dijk (2-0) 3 – 2

De Dijk verloor in de Derde Divisie met 3-2 van Juliana ’31. Door dit resultaat is de voorsprong op concurrent Westlandia nog maar een punt. Het team van trainer Jochem Twisker zit duidelijk even in een moeilijke periode.

Nog maar kort geleden was de voorsprong op de nummer twee acht punten. Nu lijkt de strijd om het kampioenschap weer helemaal open. Twisker nam het verlies als een man. ,We waren vandaag slecht. De tegenstander was zeker niet geweldig maar we hadden een hele slechte dag en dat doet zeer.’

In de eerste helft waren de teams aan elkaar gewaagd. Door een kopbal werd doelman Jeroen Verhoeven verslagen en stond het 1-0. Niet veel later werd het 2-0. Beide treffers waren echter wel omstreden. Bij de eerste treffer zou Tony Tol de bal nog van de lijn hebben gehaald en bij de tweede treffer was er sprake van buitenspel. De arbiter dacht er echter anders over.

Deze slideshow vereist JavaScript.


In de pauze besloot Twisker om Robert Verschraagen en Maarten Woudenberg te vervangen. Tim Ruder en Nick Kuipers waren de vervangers, het bracht echter geen grote veranderingen. Wel werd Achmed Ahahaoui in het strafschopgebied onderuit gehaald en wees de arbiter naar de stip. Chakib Tayeb wist de bal netjes achter de doelman te knallen. De Dijk kreeg er weer vertrouwen in en na een uur kon Dennis Kaars de gelijkmaker scoren. De Dijk vergat daarna om door te drukken. Twintig minuten voor tijd kwam de thuisploeg wederom op voorsprong. De Dijk had daarna wel een overwicht maar het lukte niet om te scoren.

Twisker en zijn manschappen zitten dus duidelijk in een moeilijke periode. Van de afgelopen vijf duels werden er maar twee gewonnen. Komend weekend komt De Dijk niet in actie. Twisker wil wel proberen een oefenduel te gaan spelen. De fans blijven echter vol goede moed.
De selectie van Twisker is zeer sterk en iedere koploper heeft wel een mindere periode. Over twee weken tegen Quick ’20 moet er weer gewonnen worden en dan blijft men de trotse koploper van de Derde Divisie.

verslag: Bert van Galen

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.