Video: Jeroen Verhoeven Speelt bij de amateurs van De Dijk

AMSTERDAM:  Keeper Jeroen Verhoeven won met Ajax landstitels en verdedigde daarnaast ook jaren de kleuren van FC Volendam en FC Utrecht. In de zomer keerde de 36-jarige keeper het profvoetbal de rug toe om op amateurbasis aan de slag te gaan bij Derde divisionist ASV De Dijk.

Hoewel Verhoeven het uitstekend naar zijn zin heeft bij de club uit Amsterdam-Noord, moest hij ook wennen aan bepaalde zaken, zoals de avondtraining. “Ja, ik train nu ‘s avonds. Als je achttien jaar lang in de ochtend traint en nu ineens in de avond, is dat wel even wennen ja”, zegt de man die bekend werd van het ‘Pizza, pizza’. Hoe het hem bevalt bij De Dijk kan je zien in de video.

 

Jeroen Verhoeven die in Nederland bekendheid verwierf met zijn gezette lichaamsbouw, waar de voetbalfans af en toe lacherig over deden. Zo werd hij bijvoorbeeld vaak toegezongen met de woorden ‘pizza, pizza’. Zelf kan Verhoeven daar niet over inzitten.

Jeroen verhoeven  ASV De Dijk interview

“Ik vind dat je best een beetje zelfspot mag hebben”, relativeert Verhoeven, die in gesprek met RTV Noord-Holland ook zijn mooie momenten aanstipt. “Hoogtepunten zijn het kampioenschap met Ajax en het promoveren met FC Volendam”, blikt de goalie terug. Maar ook het behalen van Europees voetbal met FC Utrecht ziet Verhoeven als een hoogtepunt. “We haalden tijdens dat seizoen het meest aantal punten uit de historie en gingen Europa in. Ja, ook dat zijn hoogtepunten.”

Bron: RTVNH

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.