Video: Jeroen Verhoeven neemt afscheid van AFC Ajax op het Podium van de huldiging

Jeroen Verhoeven neemt afscheid van Ajax en het publiek op het podium van de Huldiging in verband met 31e kampioenschap van AFC Ajax. Website: www.jeroenverhoeven.com Twitter: @verhoevenjeroen

 

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.