Hart van Utrecht Week: Clinic voor G-elftal v.v. Brederodes

Clinic Jeroen Verhoeven Robbin Ruiter FC UtrechtWoensdag stond een nieuwe activiteit op het programma in de Hart van Utrecht Week. In Stadion Galgenwaard werd een clinic verzorgd door Jeroen Verhoeven en Stefan Postma aan twee G-elftallen van voetbalvereniging Brederodes uit Vianen.

Spanning op de koppies, moe, maar vol positieve energie arriveerden de jongens en meiden in de spelersbus van FC Utrecht. Spanning? Logisch. Maar, moe? “Deze jongens en meiden hebben een week lang uitgekeken naar deze dag. De afgelopen nacht heeft bijna niemand een oog dicht gedaan. De eerste stond om negen uur vanmorgen al paraat in zijn voetbalkleding. Je voetbalt niet elke dag in een stadion”, vertelt trainer Marc van v.v. Brederodes

Na een rondleiding door het stadion was het tijd om de voetbalkleding aan trekken. In de kleedkamer werd kennis gemaakt met Jeroen, Stefan en met Robbin Ruiter. Laatstgenoemde kwam, ondanks dat hij ziek was, toch nog even naar het stadion om in ieder geval de kinderen te voorzien van een handtekening en om een aantal, soms kritische, vragen te beantwoorden.

Al snel begaven de (gelegenheids-)trainers en de talenten zich naar het hoofdveld waar werd begonnen met een clinic met daarin diverse oefeningen. Deze kon niet starten zonder een officiële warming-up. Na de diverse oefeningen van de clinic werd uiteraard afgesloten met een partijspel.

De talenten van v.v. Brederodes waren aanwezig op uitnodiging van Jos Bladt. Tijdens het FC Utrecht Maatschappelijk Gala kocht Jos deze clinic, welke werd aangeboden als veilingitem.

Hart van Utrecht Week: Clinic voor G-elftal v.v. BrederodesClinic Jeroen Verhoeven FC Utrecht

45079_20140507_keepersclinic_039

45082_20140507_keepersclinic_057

45088_20140507_keepersclinic_107
45090_20140507_keepersclinic_12145091_20140507_keepersclinic_133

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.