OPEN DAG FC UTRECHT | Dundee United op bezoek.

FC Utrecht’s eerste echte testcase van het nieuwe seizoen is aanstaande. Morgen nemen de Utrechters het in Stadion Galgenwaard vanaf 17.00 uur op tegen de Schotse subtopper Dundee United.

4-2, 7-0, 5-0, 9-0. Na een serie van vier even eenvoudige als overtuigende overwinningen tegen amateurteams is FC Utrecht’s vlaggenschip toegekomen aan de eerste serieuze krachtmeting van de nieuwe jaargang. Het team van trainer/coach Robby Alflen, dat deze week op trainingskamp is in het Zeeuwse Renesse, wacht namelijk een treffen met de Schotse subtopper Dundee United.

Nederlander Bilate nieuwste Dundee United-aanwinst
In Dundee United treft FC Utrecht een team dat over de nodige kwaliteit beschikt en, niet voor niets, vorig seizoen vierde werd in de Schotse Premier League en de finale van de FA Cup van Schotland bereikte. Deze zomer versterkten de oranjezwarten zich al met Charlie Telfer (Rangers FC), Callum Morris (Dunfermline Athletic), Blair Spittal (Queen’s Park), Jarek Fojut (Tromsø, Noorwegen) en dit weekend kwam daar nog het aantrekken van spits Mario Bilate van Sparta Rotterdam bij.

Ook vier duels gespeeld
Evenals FC Utrecht heeft Dundee United in de oefencampagne die de aanloop vormt naar de start van de nieuwe competitie vier oefenwedstrijden gespeeld. De Arabs, zoals Dundee United’s bijnaam luidt, versloegen het Ierse Bohemian FC en het Nederlandse FC Winterswijk en speelden gelijk tegen Forfar Athletic (Schotland) en Athlone Town (Ierland).

‘Zin in de wedstrijd’
“De spits van Dundee United, Nadir Ciftci, ken ik nog van mijn periode bij ADO Den Haag”, zei Jens Toornstra op FCUtrecht.nl al over het komende treffen met de Schotten. “Een goede speler, die afgelopen seizoen de nodige goals heeft gemaakt. Ik kijk er erg naar uit om een serieuze krachtmeting af te werken en dat we tegen Dundee United in Stadion Galgenwaard spelen, maakt het wat mij betreft nog leuker.”

‘Tijd voor volgende stap’
“Het is nu tijd voor de volgende stap, na deze vier wedstrijden”, vertelde trainer/coach Robby Alflen op zijn beurt over de partij tegen Dundee United, na afloop van het oefenduel dat afgelopen dinsdag in Serooskerke werd gespeeld. “Wat dat betreft kijken we nu allemaal heel erg uit naar de wedstrijd tegen Dundee United van aanstaande zondag.”

Live verslag via Twitter
Supporters van FC Utrecht die niet in Stadion Galgenwaard aanwezig zijn om het duel met Dundee United te volgen, kunnen via Twitter het verloop van de partij volgen. Via het account @fcutrechtmatch doet FC Utrecht live verslag van de wedstrijd. Meepraten over het duel op Twitter? Gebruik dan #utrdun en #fcutrecht.

Kaarten verkrijgbaar tijdens Open Dag
Heb jij al een kaartje voor FC Utrecht – Dundee United? Je kunt tickets bestellen door HIER te klikken. Kaarten zijn ook verkrijgbaar tijdens de Open Dag van FC Utrecht, die morgen (zondag) van 12.00 tot 16.00 uur wordt gehouden.


OPEN DAG FC UTRECHT | Dundee United op bezoek.

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.