Vandaag gescoord en met 2-5 gewonnen van Jong Almere City

jerpen verhoeven scoort tegen almere city met FC Utrecht“Dit is me nog nooit gebeurd” zegt de goalie tegen Voetbal International. “Ik wilde de bal gewoon diep sturen, maar hij werd door de wind gedragen en stuiterde over de keeper van de tegenpartij heen. Een uniek doelpunt. Het was helemaal niet mijn bedoeling.”

Of we het doelpunt ooit nog te zien krijgen is maar de vraag: volgens Verhoeven zaten de meeste toeschouwers op het moment van de goal nog binnen en zou het ook goed kunnen dat de twee camera’s die op het sportcomplex aanwezig waren het moment hebben gemist. Zelf had hij de treffer ook niet goed gezien, omdat er allemaal spelers voor zijn neus stonden.

“Ik had mijn ploeggenoten net naar voren gestuurd, maar toen kwamen ze plotseling allemaal juichend terug rennen. Grappig, erg leuk om mee te maken”, lacht Verhoeven.

LIKE me on Facebook:
https://www.facebook.com/jeroenverhoevenofficial

jeroen verhoeven doelpunt

foto’s: Gerrit van Keulen

 

 

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.