Van Gils kleedt FC Utrecht

Van Gils kleed FC Utrecht jeroen verhoevenDe spelers, leden van de begeleidingsstaf en kantoorpersoneelsleden van FC Utrecht verzamelden zich eerder deze week op Sportcomplex Zoudenbalch en kregen daar hun nieuwe clubkostuum van Van Gils aangemeten. Ook komend seizoen lopen zij er weer piekfijn bij.

Algemeen Directeur Wilco van Schaik van FC Utrecht is bijzonder enthousiast over de nieuwe FC Utrecht-kostuums. “Van Gils is een topkledingmerk, dat na een uitgebreide herpositionering zeer sterk in de markt staat. De nieuwste trends weet Van Gils feilloos te vertalen in haar kleding. Niet alleen FC Utrecht draagt kostuums van Van Gils, ook het Nederlands Elftal van Louis van Gaal. Dat geeft nog maar eens aan dat Van Gils alleen voor de top gaat. Een mooi compliment voor FC Utrecht.”

‘Uitstraling enorm belangrijk’
FC Utrecht staat voor stoer, uitdagend en lef. Kernwaarden die Van Gils omarmt. Een mooie match was daardoor gemaakt. Van Schaik: “FC Utrecht vindt uitstraling enorm belangrijk. Kleding maakt de man. Onze spelers, stafleden en personeelsleden voelen zich prettig in een perfect kostuum met dito accessoires. Ze stralen daardoor meer zelfvertrouwen uit. Dat, in combinatie met die uitstraling, levert ons veel op. Daar ben ik van overtuigd.”

Kostuums die passen bij de club
In nauw overleg met de topdesigners van Van Gils stelde Van Schaik namens FC Utrecht het clubkostuum samen voor het seizoen 2014/2015. “Het nieuwe clubkostuum is écht top”, is Van Schaik enthousiast. “De uitstraling die we hiermee neerzetten past zó goed bij FC Utrecht! Als ik onze nieuwe kostuums in een aantal woorden moet omschrijven, zeg ik: uitdagend, gedurfd, stijlvol en warm. Ik zou bijna willen zeggen: passend bij FC Utrecht als een maatpak!”

Van Gils kleedt FC Utrecht

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.