Trainingskamp FC Utrecht in Benidorm : Dag 1

40900_20140106fcu_aankomst_spanje004 FC Utrecht heeft de eerste dag op Spaanse grond achter de rug. Deze dag stond in het teken van acclimatiseren, de eerste kennismaking met de trainingsfaciliteiten, een rustige training en de eerste persoonlijke gesprekken.
Vertrek


Vroeg, dat was het maandagmorgen voor de spelers en trainers van FC Utrecht. Om 04.00 uur in de ochtend reed de selectie naar Eindhoven, vanwaar gevlogen werd op Alicante. Een vlucht van 2,5 uur. Een stukje weliswaar. Maar, voldoende om de ogen nog een keer goed te sluiten.
Ontvangst


Eenmaal geland, stond de spelersbus van FC Utrecht de groep op te wachten om deze te vervoeren naar het complex waar de gehele week overnacht wordt. De spelersbus was de selectie vooruit gereisd. Alle bagage van de spelers en trainers is met de bus naar Spanje gekomen, evenals wat groter materieel. In het vliegtuig werd alleen de benodigde handbagage meegenomen. Gedurende de hele week kan FC Utrecht gebruikmaken van zijn eigen, vertrouwde spelersbus.

Service


Materiaalverzorger Rob Adelaar en teammanager Marcel Mul hebben voor vertrek het nodige werk verzet, wat er mede voor gezorgd heeft dat de spelers en trainers na aankomst direct hun kamer konden opzoeken, waar hun bagage al klaarstond. Na een kort moment op de kamer werd geluncht en volgde een verplicht rustmoment. De eerste training stond immers direct al voor de deur.
Training
De eerste training op het complex in La Nucia, dat deze week exclusief voor FC Utrecht beschikbaar is en beschikt over een uitstekend trainingsveld, was ontspannen. De benen werden losgemaakt, waarna een rondo en een groot positiespel volgden. Zowel aan het begin, als aan het einde van de training werd de spelersgroep onder handen genomen door inspanningsfysioloog Pim Koolwijk die de conditieopbouw richting de hervatting van de competitie verzorgt. De revaliderende spelers werkten met de medische spel hun eigen programma af.

40946_20140106trainingfcu018Gesprekken


In de avond werd gestart met de eerste persoonlijke gesprekken. Algemeen Directeur Wilco van Schaik en Manager Spelerszaken & Scouting Edwin de Kruijff spreken iedere avond met diverse spelers en trainers. In individuele gesprekken wordt geëvalueerd en vooruitgekeken naar de toekomst.
Dag 2


Dinsdag, dag 2 voor FC Utrecht in Benidorm, wordt twee keer getraind. De trainingsintensiteit gaat omhoog. De tijd van acclimatiseren, is voorbij.

Trainingskamp FC Utrecht

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.