Trainingskamp FC Utrecht Dag 7 | La Nucia vandaag

Trainingskamp FC Utrecht | Jeroen verhoeven

Het trainingskamp van FC Utrecht in La Nucia is ten einde. Vanmorgen (dinsdag) trainden de spelers voor het laatst op Spaanse bodem. Vanavond vliegen ze terug naar Nederland, waarna op Sportcomplex Zoudenbalch verder zal worden toegewerkt naar de tweede seizoenshelft, die zondag begint met een thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen.

Tijdens de laatste training van FC Utrecht op het hoofdveld van Ciudad Deportiva Camilo Cano La Nucia trekken de spelers van de Eredivisionist uit de Domstad nog een keer alles uit de kast. Onder leiding van Inspanningsfysioloog Pim Koolwijk wordt er een half uur lang flink gebuffeld, maar pas daarna, als een onderling partijspeltoernooi begint, is het voor de toeschouwers echt genieten.

Trainingskamp FC Utrecht | Jeroen Verhoeven

Onderling toernooi
Drie teams zijn er geformeerd, die het in een partijspel op om en nabij een half veld in toernooivorm tegen elkaar opnemen. Alle ploegen treffen elkaar twee keer; een kleine, maar hele competitie dus. Een punt valt er met een gelijkspel te verdienen, een overwinning is drie punten waard. En die overwinning, daar lijken alle drie de teams op te azen. Want er wordt bloedfanatiek gespeeld. Niemand wordt gespaard, geen procentje energie blijft onbenut.

De teams zijn als volgt:
Team Oranje: Willem Janssen, Bart Ramselaar, Timo Letschert, Ramon Leeuwin, Edouard Duplan, Sébastien Haller.
Team Geel: Yassin Ayoub, Chris Kum, Danny Verbeek, Nacer Barazite, Sofyan Amrabat, Jeff Hardeveld.
Team Blauw: Gévero Markiet, Kristoffer Peterson, Kai Heerings, Yannick Cortie, Anouar Kali, Mark Diemers, Erwin de Groot.

Aparte training voor viertal
De doelmannen Robbin Ruiter en Jeroen Verhoeven sluiten bij wisselende teams aan. De herstellende spelers Rubio Rubin, Mark van der Maarel, Michael Zullo en Ruud Boymans moeten het toernooi aan zich voorbij laten gaan, maar bekijken een gedeelte van de potjes wel vanaf een plekje langs de zijlijn.

Verbeek beslist toernooi
Team Geel is het dat na zes wedstrijden met acht punten als eerste eindigt. In een allesbeslissende finalewedstrijd tegen Team Blauw blijkt een doelpunt van Danny Verbeek genoeg voor een driepunter voor de gelen en dus een toernooizege tijdens de laatste training van de oefenstage in La Nucia, die als zeer succesvol de boeken ingaat.

Trainingskamp FC Utrecht | Jeroen Verhoeven

De karakteristieken:
Team Oranje – Team Geel 0-0
Team Blauw – Team Oranje 1-0 (Kristoffer Peterson 1-0)
Team Geel – Team Blauw 1-0 (Eigen doelpunt Erwin de Groot)
Team Geel – Team Oranje 1-1 (Edouard Duplan 0-1, Nacer Barazite 1-1)
Team Oranje – Team Blauw 1-0 (Willem Janssen 1-0)
Team Blauw – Team Geel 0-1 (Danny Verbeek 0-1)

Het trainingskamp van FC Utrecht in La Nucia wordt mede mogelijk gemaakt door Barceló Asia Gardens, Brothers Horeca Groep, Gemeente La Nucia, Travelon, Vakantietaxi.nl, Van Rhijn Taxivervoer en Van Veluw.

Trainingskamp FC Utrecht Dag 7 | La Nucia vandaag

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.